…nakérem… megintcsak megtaláltak

Ha rátekintesz a naptárra, ma éppen nyolcadika van. Namármost, ha fogod magad, és alszol hirtelen hét éjszakát, akkor arra ébredsz, hogy elkezdődött Szépkerekhazánkban egy Európa Bajnokság.

Jövő hét csütörtökön kezdődik, és vasárnapig tart majd egy érdekes nevű világszervezet kontinensnyi bajnoksága fedett téren. Leszenk ott annyian, hogy azt el se hiszed. Tudom, mert én sem hiszem el.

Milyen verseny is ez? …milyen milyen… hát ÍJÁSZ!

…úgyhogy igen, megintcsak megtaláltak…

Valahogy defektjük nekik, hogy ilyenkor én is ott legyek. Dehamár megkerestek, akkor megyek – mittudoktenni…

Viszont most már úgy megyek, hogy nagyon! Sőt! Tán még jobban!

Annyira ott leszek, hogy csak na! Csütörtökön többedmagammal intézem a teknikál kontroll offiszt (vagy mit), utána meg szintén többedmagammal állunk a jónép fölött-alatt-mögött, és vegzáljuk őket, ahol csak lehet (legalábbis szerintem).

Amit viszont még senki sem tud: csütörtökön délben, pénteken kora délután, szombaton este, valamint vasárnap délelőtt egyfajta spontán flessmob jelleggel előadásokat fogok tartani a blogomnekem a közönség által szabadon választott témáiból. Mondjuk erre a szervezők még konkrétan nem bólintottak rá, meg még színpadot sem szereztek be nekem (anélkül meg nemvagyokhajlandó semmitsenem előadni), és még egyeztetés alatt van, hogy akkor éppen lesz-e versenyzés, vagy sem. De mindegy, mert én ott leszek, és ha már ott leszek, akkor bizony ottleszek és kész!

Neked meg csak annyit javaslok: gyere el!

Gyere el – vagy ezért, vagy azért. Vagy azért, hogy drukkolj a hazai versenyzőknek, vagy azért, hogy láss engemet teljes terjedelmemben, vagy esetleg azért, hogy megdobálj némi rothadt paradicsomos paprikával.

A lényeg: legyél ott!

…ja, és hogy hol is legyél: Budapest, Hungexpo „C” csarnok…